Ny valombudsman på Socialdemokraterna i Ekerö!

Vi välkomnar en ny valombudsman till Socialdemokraterna i Ekerö: Edoardo Iacobelli! Nedan följer en presentation från Edoardo själv:

Mitt namn är Edoardo Iacobelli och är ärad att ha fått det stora ansvaret att vara valombudsman för Socialdemokraterna i Ekerö. Jag har ett brett akademiskt bagage som inkluderar studier i alltifrån mänskliga rättigheter, internationella relationer och internationell rätt.

Tidigare har jag suttit som ordförande för Amnesty i Malmö och fram till november 2021 satt jag också i dess internationella kommitté. För en starkare gemenskap, ett blomstrande näringsliv och ett tryggare Ekerö ser jag det som ett måste att utmana den sittande makten i kommunen. Tillsammans är jag säker på att vi kan ta hem valet 2022!

facebook Twitter Email